Moje láska k cestování...

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Mojí vášní je online marketing a CESTOVÁNÍ. A protože jsem se zamilova v roce 2017 do BALI, organizuji skupinové pobyty s přesahem do osobního rozvoje. Různé  semináře, workshopy, výcviky, jógové kurzy a retreaty...  

Pracovala jsem 20 let v marketingu vedla reklamní agenturu na pozici výkonné ředitelky. Ale pak jsem se zamilovala do MioWebu. Téměř ze dne na den jsem změnila svou práci a šla jsem tvořit nové projekty, nové weby a začala se specializovat na online podnikání.

Nebyla to vždy snadná cesta. Sama na sobě jsem musela odvést velký kus práce. Nabýt sebevědomí, najít svoji hodnotu, nedělat věci zadarmo, ale i získat velkou dávku pokory a naučit se opět věřit lidem... Mnoho měsíců to bylo o zkoušení, spoustě hodit tvoření a hledání cest, co bude nejefektivnější. Kam není třeba investovat čas a energii a kam je naopak důležité dávat plnou pozornost a tvořit. 

Marketingu se věnuji již přes 25 let, onlinu už sedm. Už čtyřikrát jsem  byla v týmu podpory Podnikání z pláže a spolupracovala se Stáňou Stiborovou Mrázkovou a necelý rok jsem pracovala v marketingovém oddělení MioWebu a spolupracovala s Davidem Kiršem.  

Po prožitých a nasbíraných zkušenostech jsem provázela své klienty krok po kroku celou strategíí online marketingu. Jak vše naplánovat, co postupně udělat, a jak celý projekt pro online business zrealizovat.

Dnes tvořím své vlastní projekty, pomáhám jako menotorka online podnikatelům s projektovým řízením, věnuji se organizaci zájezdu a mému milovanému cestování nejen na Bali.